Tuinonderhoud

Voor de één een hobby, voor de ander een crime: tuinonderhoud. Als u tot de laatste groep behoort, zijn wij er om u het werk uit handen te nemen. Maar zelfs als u tot de eerste groep behoort, kunnen we u helpen met een onderhoudsplan.

 


 

Tuinonderhoudscontract

Sluit bij ons een tuinonderhoudscontract af, en uw tuin is vanaf dat moment onze zorg. We spreken af hoe vaak we langskomen en welke werkzaamheden we uitvoeren. Daarover adviseren we u, maar natuurlijk heeft u zelf ook een stem.

We kunnen uw tuin ook deels in onderhoud nemen; misschien zijn er zaken die u zelf wilt doen, en zaken die u wilt uitbesteden. U bepaalt, wij passen ons aan.

 


Tuinonderhoudsplan

Werkt u graag in uw eigen tuin, maar u heeft advies nodig over wat u wanneer moet doen? Laat ons uw tuin zien en wij stellen een tuinonderhoudsplan voor u op. Zo krijgt u een complete onderhoudskalender, waarin per maand en seizoen staat wat u precies moet doen.

Deze plannen leveren we uiteraard ook wanneer we uw tuin hebben ontworpen en/of aangelegd.

 

Tuinonderhoud voor bedrijven

Absolute zekerheid dat uw bedrijfstuin altijd goed onderhouden is? Moet uw tuin te allen tijde een visitekaartje zijn dat symbool staat voor de kwaliteit die u uw klanten levert? Wij zorgen ervoor met een tuinonderhoudscontract voor bedrijven.

Bel voor een afspraak: 06-55832210

Tuinonderhoud: investering

De investering om een tuin aan te laten leggen kunnen enorm uiteen lopen. Het hangt onder andere af van het formaat van uw tuin, uw wensen, de materialen die nodig zijn en zo zijn er nog veel meer aspecten. Daarom, maak een afspraak voor een adviesgesprek. Hierna kunnen we een offerte op maat aanbieden.

Bellen is altijd sneller: 0655832210
op e-mail heeft u binnen 24 uur reactie: info@commandeurhoveniers.nl
Dat geldt ook wanneer u onderstaand formulier invult:

Mail ons